Mosselen eten? Dan moet je hier zijn! Als typisch Bruus restaurant en met een familie die in de mosselen zit, maken wij ze maar al te graag op diverse manieren voor je klaar. Naast de authentieke Zeeuwse bereiding laten onze chefs zich ook graag inspireren door recepten met een vleugje buitenland.
Gekookte Mosselen à la De Meeuw
Bereid op Zeeuwse wijze met een vleugje De Meeuw
Portugese Mosselen
Mosselen met knoflook, chorizo, tomaat, ui, piripiri, koriander en witte wijn
Moules Provençale
Mosselen met knoflook, pepertjes, wortel, venkel, ui, provençaalse kruiden en witte wijn
Gebakken mosselen
Spekjes, ui, champignons en een vleugje knoflook
Bij alle gerechten kun je gebruikmaken van het saladebuffet.
*Verse, Zeeuwse mosselen zijn ongeveer verkrijgbaar vanaf half juni tot eind december. Neem voor de zekerheid contact met ons op!